Arrangementer

Offisiell åpning
Tirsdag 30. mai 2017 var det snorklipping og hilsener, kaffe og kake, omvisning og godprat. Dermed var det duket for god kontakt med medlemmer, venner, «kunder» og alle som lurer på hva dette tiltaket går ut på.

Bønn og inspirasjon
Hver tirsdag kl. 10.00 – 11.00 er det medlemssamvær i Kina-stua. Vi ber for hverandre, for alle som har sitt virke ved Fjellhaug Utdanningssenter og Hovedkontoret for NLM, for misjonærene og forkynnerne og ellers det som ligger oss på hjertet. Vi nevner også for Herren bønneemnene som meldes inn til Norea Mediemisjon i Kristiansand. Vi ber ca. en halv time, og deretter orienterer vi hverandre om hva vi opplever og er opptatt av. Etter denne ukentlige sammenkomsten spiser vi lunsj i kantina på Fjellhaug ved et eget bord. Dersom vi blir invitert, er vi med på hovedkontorets andakts-, inspirasjons- og orienteringsstund etter lunsjen i auditoriet på Fjellhaug.

Kurs
Medlemmene går sammen om å få inn ressurspersoner til å gi kortkurs i aktuelle emner og ferdigheter, så vi kan holde oss oppdatert både teknisk og helsemessig. Vi har blant annet fått hjelp av Seniornett og IT-konsulentene ved NLMs hovedkontor.

Studio for lyd, video og bilde
Det er innredet et rom for opptak av innslag til radio, tv og internett. Det er tatt opp podcaster og flere programinnslag for Bedehuskanalen, Norea Mediemisjon og nettstedet foross.no